Onze producten zijn getest en gecertificeerd naar de Europese speelgoednormering* en de Nederlandse Warenwet. Ze hebben een CE- markering en mogen daarom op de Europese markt verkocht worden aan jou als consument. Elk product wordt voordat deze verzonden wordt handmatig getest en nagemeten.

 

Bijtring
- Controleer de bijtring voor -en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten (in het hout).
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient de bijtring niet meer te worden gebruikt.
- Laat uw kind niet alleen met een bijtring.
- Reinigen kan gewoon onder de kraan. 
- De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. 


Speenkoord
- Het is geen speelgoed.
- Controleer het speenkoord voor ieder gebruik.
- Leg de baby nooit in bed met een speenkoord. 
- Laat de baby nooit alleen met het speenkoord, houdt altijd toezicht!
- Is niet bedoeld om op te bijten.
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet eer te worden gebruikt.

Waar let je op bij de aanschaf van een speenkoord?
Er zijn richtlijnen waar een deugdelijk speenkoord aan moet voldoen  De eisen waar een speenkoord aan moet voldoen staan omschreven in *NEN – norm 12586. Nen – norm 12586 geeft aan waar alle artikelen voor zuigelingen en peuters – Fopspeenhouders – Veiligheidseisen en beproevingsmethoden aan moeten voldoen.

Over speenkoorden zegt NEN – norm 12586 het volgende:
- Een fopspeenhouder of speenkoord mag maximaal een lengte hebben van 22cm;
- Het koord moet minimaal 2mm breed zijn;

Geef deze veiligheidsvoorschriften door aan vrienden, kennissen, familie en aan adressen waar jij je kind achterlaat zoals een kinderopvang, peuterschool of gastoudergezin.
Al onze speenkoorden voldoen aan deze criteria

Tot slot
We adviseren om je kindje niet alleen te laten met de producten van Babyzus, maar altijd onder toezicht van een ouder of verzorger. Het zijn handgemaakte producten, gemaakt van kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Uiteraard worden de producten uitvoerig getest voor verzending. Babyzus is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Controleer daarom het product voor en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten(in het hout).

 

Puur de Liefste kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken m.b.t. het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Laat je baby nooit alleen met onze producten. Gebruik is geheel op eigen risico.

© 2020 - 2024 Puur de Liefste | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel