Hai!
 
Wat leuk dat je op de website van Puur de Liefste terecht bent gekomen. Ik ben deze webshop met veel plezier op 1 November 2020 gestart naast mijn toenmalige baan in de kinderopvang, en sindsdien hebben we al vele klanten blij gemaakt met de liefste en hipste items uit onze shop. Inmiddels ben ik gestopt in de kinderopvang en ben ik nu volledig voor  Puur de Liefste in de weer.

We besteden veel tijd en aandacht aan het vinden van unieke en comfortabele items met kwaliteit. De meeste baby en kinderkleding die Puur de Liefste verkoopt zijn ook handgemaakt, iets wat wij belangrijk vinden!
 
Ook verkopen wij de leukste en mooiste lifestyle artikelen zoals tassen, sieraden,  speenkoorden, bijtringen etc, maar ook kraamcadeaus stellen wij samen. Altijd leuk om te geven als er weer een lief mini mensje verwacht wordt
 
Bij Puur de Liefste staat duurzaamheid ook hoog op haar lijstje, wij doen ons best om jullie pakketjes zo duurzaam mogelijk in te pakken, maar dat het toch echt nog een cadeautje is om te ontvangen en uit te pakken. Over cadeautjes gesproken, wist je dat wij ook cadeaubonnen verkopen? Makkelijk om te geven als je echt niet weet wat de ander leuk zou vinden.

Veel shopplezier!

                                   Liefs Kim

© 2020 - 2023 Puur de Liefste | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel