ALGEMENE VOORWAARDEN

Inhoud:

1. Algemeen

2. Identiteit van de ondernemer

3.  Toepassing

4. Herroepingsrecht

5. Levertijd & Verzendkosten

6.  Privacy

7.  Bestellen & Betalen

8. Prijzen & Aanbiedingen

9. Fout in de webshop

10. Cadeaubonnen

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen Puur de Liefste en de afnemer (consument of zakelijke afnemer). Tenzij Puur de Liefste uitdrukkelijk schriftelijk akkoord is gegaan met andere voorwaarden. In deze algemene voorwaarden zijn de meest voorkomende situaties beschreven. Indien zich  een situatie  tussen  Puur de Liefste en de koper voordoet die niet in deze algemene  voorwaarden geregeld is, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden. Aan eventueel overeengekomen uitzonderingen kunnen geen rechten voor toekomstige transacties ontleend worden. Het accepteren van een aanbieding en/of het doen van een bestelling houdt in dat de koper de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van de algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.

Identiteit van de ondernemer

Puur de Liefste

Huibregt Meijboomstraat 11

3151 CW Hoek van Holland

Tel: 0642479951

E-mail: puurdeliefste@gmail.com

KVK: 80324452

BTW nummer: NL003424245B29

 

Toepassing

Door een bestelling te plaatsen op www.puurdeliefste.nl aanvaardt u deze verkoopvoorwaarden. De verkoper behoudt het recht om de verkoopvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Eventuele wijzigingen in de verkoopvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.

 

 

HERROEPINGSRECHT

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking . Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de orginele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, comform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden  te ontbinden gedurende 7 werkdagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake vertrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Puur de Liefste doet altijd hun uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wij streven er naar om de bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen bij u thuis af te leveren. Niet altijd lukt het om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden ook deze levertijd niet halen, dan bengen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte. 

PRIVACY

Puur de Liefste respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt, vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet aan derde ter beschikking gesteld tenzij deze partij betrokken is bij het vervaardigen of uitvoeren van uw bestelling.

 

BESTELLEN & BETALEN

Bij Puur de Liefste kan je altijd veilig betalen via Ideal, Visa en Mastercard.

 

PRIJZEN & AANBIEDINGEN

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Puur de Liefste is bevoegd om prijzen en aanbiedingen en andere voorwaarden te wijzigen zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen. Kopers kunnen geen rechten ontlenen aan prijzen en aanbiedingen uit het (recente) verleden

 

FOUT IN DE WEBSHOP

Wanneer er een fout in de webshop staat zoals o.a. een prijsfout zullen wij dit aanpassen en heeft de klant de keuze om het bedrag aan te vullen tot de oorspronkelijke prijs of wordt de bestelling gecanceld en ontvangt de consument het geld retour.

 

CADEAUBON

Puur de Liefste geeft ook cadeaubonnen uit, deze kun je bestellen via de Webshop van Puur de Liefste.  Via deze weg word de bon geregeld. Het geldbedrag wat op de bon gezet wordt dient in één keer uitgegeven te worden, er blijft GEEN tegoed op staan!

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2024 Puur de Liefste | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel