RUILEN EN RETOURNEREN

Ik wil graag iets ruilen, hoe doe ik dit?

Heb je onverhoopt de verkeerde maat gekocht en wil je het product ruilen? Dat kan! Geef binnen 14 dagen na ontvangst door dat je een product wilt ruilen. Dit kun je doen door te mailen naar: puurdeliefste@gmail.com. Hierna heb je nog 14 dagen om het product naar ons terug te sturen. 

Stuur de producten op naar:

Puur de Liefste 

Huibregt Meijboomstraat 11 

3151 CW Hoek van Holland, Nederland

Vul ons retourformulier volledig in en voeg deze bij het pakketje.

De producten die je terugstuurt dienen voorzien te zijn van de oorspronkelijk kaartjes en niet beschadigd of vuil te zijn.

Let op: bewaar de track and trace code die je van de vervoerder hebt ontvangen goed. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de post, kun je hiermee aantonen dat het pakket op goede wijze door jou is teruggestuurd. 

Binnen welke termijn ontvang ik mijn nieuwe product?

Zodra we jouw te ruilen producten hebben ontvangen, ontvang je van ons een ontvangstbevesting. Hierna gaan we aan de slag met het maken van het nieuwe product. Onze gebruikelijke levertijd is van toepassing op de verzending van de nieuwe producten. 

Wat zijn de kosten voor het ruilen van een product?

Wij rekenen geen verzendkosten voor het nieuwe op te sturen product. Het terug te sturen product dien je echter op eigen kosten naar ons toe te zenden. Past het in een brievenbuspakje dan kost dit € 3,95 bij PostNL. Past het niet door de brievenbus, dan bedragen de kosten meestal € 6,95. Vraag bij jouw vervoerder na wat de exacte kosten zijn.

Ik wil graag iets retourneren, hoe doe ik dat?

Het kan helaas voorkomen dat een product niet bevalt, niet past of gewoon niet lekker zit. Na ontvangst van het product, heb je 14 dagen de tijd om door te geven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Dit kun je doen door te mailen naar: puurdeliefste@gmail.com. Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen naar:

Puur de Liefste 

Huibregt Meijboomstraat 11

3151 CW Hoek van Holland, Nederland

Vul ons retourformulier  volledig in en voeg deze bij het pakketje.

De producten die je terugstuurt dienen voorzien te zijn van de oorspronkelijk kaartjes en niet beschadigd of vuil te zijn.

Let op: bewaar de track and trace code die je van de vervoerder hebt ontvangen goed. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de post, kun je hiermee aantonen dat het pakket op goede wijze door jouw is teruggestuurd. 

Wat zijn de kosten voor retournering?

De kosten van retournering zijn voor eigen rekening. Past het in een brievenbuspakje dan kost dit € 3,95 bij PostNL. Past het niet door de brievenbus, dan bedragen de kosten meestal € 6,95. Vraag bij jouw vervoerder na wat de exacte kosten zijn.

Hoe snel krijg ik mijn geld teruggestort?

Na ontvangst van het volledig ingevulde retourformulier en de producten ontvang je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 Puur de Liefste | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel